Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 27 de maig del 2022

'The Gray Man'.

Netflix ha publicat el primer tràiler de The Gray Man el seu esperat thriller d’acció. El film està protagonitzat per Ryan Gosling i Chris Evans, el film prové dels directors de Avengers: Endgame, Joe i Anthony Russo. Arribarà a cinemes selectes el 15 de Juliol, seguit del seu debut en el servei de streaming el 22 de Juliol.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


El film estarà basat en la novel·la de Mark Greaney de 2009 que va introduir a Gray Man, un assassí independent i ex agent de la CIA anomenat Court Gentry. Degut a la traïció de la seva pròpia agencia, es veu obligat a convertir-se en fugitiu. L’adaptació del thriller d’acció que es descrit com un duel mortal entre assassins quan Gentry (Gosling) és perseguit per tot el món per Lloyd Hansen (Evans), un ex company de Gentry a la CIA.

Al costat de Gosling i Evans estan Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Billy Bob Thorton, Julia Butters, Dhanush, Scott Haze, Calla Mulvey, Eme Ikwuakor, Michael Gandolfini, Sam Lerner, Robert Kazinsky i DeObia Oparei.

The Gray Man està dirigit per Joe i Anthony Russo, el guió ha estat escrit per Joe Russo amb “i polit” pels copresidents de història i escriptors del MCU Christopher Markus i Stephen McFeely. La intenció del projecte és crear una nova franquícia amb el nivell de “James Bond” amb un pressupost de més de $200M, i Netflix ha establert el seu llargmetratge més ambiciós financerament fins a la data amb The Gray Man. El film serà produït per la companyia AGBO dels germans Russo i Mike Larocca al costat de Joe Roth i Jeff Kirschenbaum per a Roth Kirschenbaum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada