Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 17 de maig del 2022

'Pirates of the Caribbean 6'.


Com a part d’una entrevista amb el productor de Pirates of the Caribbean, Jerry Bruckheimer, es va revelar que el pròxim film de la franquícia podria estar protagonitzat per Margot Robbie.

“Si, estem parlant amb Margot Robbie. Estem desenvolupant dos guions de Pirates, un amb ella i un altre sense ella”, va dir Bruckheimer a The Times quan se li va preguntar si estava treballant o no en un film de Pirates of the Caribbean amb una protagonista femenina. Això es produeix després de moltes especulacions en línia sobre si Robbie estaria en el sisè film de la franquícia o en un spin-off protagonitzat per una dona, després d’una informació que indica que Robbie estaria en un film de Pirates escrita per Christina Hodson el Juny de 2020.

En la mateixa entrevista, també se li va preguntar a Bruckheimer si Johnny Depp tronaria a la franquícia. “No en aquest moment”, va respondre el productor. “El futur encara està per decidir-se”.

Poc més es sap al respecte sobre el pròxim film de Pirates, ja que actualment no hi ha plans per a una estrena propera ni sinopsis del argument. El film més recent de la saga va ser Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, que es va estrenar als cinemes el 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada