Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 2 de maig del 2022

'Avatar: The Way of Water'.

Després d’anunciar el títol oficial de la primera de les seqüeles de Avatar, la segona entrega es titula Avatar: The Way of Water i també s’han publicat les primeres imatges oficials, oferint-nos un primer cop d’ull a les aigües de Pandora.

Les imatges són cortesia del compte de Twitter T2BNLive, que sol ser una font de notícies sobre els successos de Tollywood i Bollywood. En canvi, han compartit el que provablement siguin imatges del primer tràiler oficial del film, que debutarà entre les projeccions de Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Les imatges mostren diverses escenes a Pandora, una que mostra a diversos Na’vi explorant l’aigua, un altre que destaca una criatura semblant a una balena a l’aigua i unes quantes imatges més.




“Ambientat més d’una dècada després dels esdeveniments del primer film, Avatar: The Way of Water comença a explicar la història de la família Sully (Jake Neytiri i els fills), els problemes que els segueixen, els extrems a que es sotmeten per a mantenir-se a resguard, les batalles que han de lliurar per mantenir-se amb vida i les tragèdies que suporten”, diu la sinopsis oficial.

El repartiment de la franquícia de Avatar inclou a Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Jemaine Clement i OOna Chaplin al costat d’una llista de joves actors. Els membres del repartiment que tornen a la franquícia són: Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald i Sigoureny Weaver.

La seqüela arribarà als cinemes el pròxim 16 de Desembre de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada