Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 20 de maig del 2022

'Daredevil'.


On hi ha fum, hi ha foc, i ara s’ha afegit més combustible a les flames en la sèrie que s’està preparant una sèrie de Daredevil per a Disney+ protagonitzada de nou per Charlie Cox.

L’última informació que dona crèdit al desenvolupament d’una sèrie de Daredevil per a Disney+ prové de Variety. Matt Corman i Chris Ord escriuran i produiran la sèrie per a Disney+. El duo és millor conegut per crear la sèrie dramàtica d’espies Covert Affairs. Tant Corman, Ord i Marvel s’han negat a fer comentaris, i la sèrie encara no s’ha anunciat oficialment.

Cox, qui va protagonitzar la famosa sèrie de Netflix/Marvel, Daredevil, ha repetit paper recentment com a Matt Murdock a Spider-Man: No Way Home. El malvat principal de Daredevil, Kingpin, també va aparèixer a Hawkeye amb l’actor Vincent D’Onofrio reprenent el paper. Ambdós actors completament en el UCM, està clar que Marvel té plans per al duo. Cox també ha donat suport a una sèrie PG-13 per al personatge, tot i que la sèrie de Netflix té un to més obscur.

La notícia arriba després de que les sèries de Netflix/Marvel s’hagin afegit a Disney+. Curiosament, la sèrie de televisió Daredevil i les altres sèries anteriors a Disney+ Marvel no s’han afegit a la línia de temps oficial del UCM, el que posa en dubte el seu estat de canon. Daredevil es va retransmetre originalment a Netflix durant tres temporades i 39 episodis en total, amb Cox també apareixent a The Defenders. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada