Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 4 de maig del 2022

'Obi-Wan Knobi'.

Per a celebrar el Star Wars Day, Disney ha publicat un nou tràiler i cartell de Obi-Wan Kenobi, la pròxima sèrie limitada de Lucasfilm per a Disney Plus. La sèrie s’estrenarà exclusivament a la plataforma el pròxim 25 de Maig i està protagonitzada per Ewan McGregor, reprenent el seu paper com l’icònic mestre Jedi.

“La història comença 10 anys desprès dels dramàtics esdeveniments de Star Wars: Revenge of the Sith, on Obi-Wan Kenobi es va enfrontar a la seva derrota més gran: la caiguda i la corrupció del seu millor amic i aprenent de Jedi, Anakin Skywalker, qui es va passar al cantó fosc com el malvat Sith Lord Darth Vader”, es llegeix en la sinopsis oficial.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


La sèrie veurà el retorn també de Hayden Christensen com a Anakin Skywalker/Darth Vader i Joel Edgerton com a Owen Lars. El repartiment de la sèrie també inclou a Kumail Nanjiani (Eternals), Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Sung Kang (F9: The fast Saga), Indira  Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (The French Dispatch), O’Shea Jackson Jr. (Godzilla vs. Kong), Simone Kessell (Of Kings and Prophets), Benny Safdie (Uncut Gems), Maya Erskine (PEN15), Joel Edgerton (Star Wars: Episode II – Attack of the Clones, Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith).

La sèrie limitada està escrita per Joby Harold (Army of the Dead) amb Deborah Chow (The Mandalorian) com a directora i productora executiva al costat de Harold, McGregor, la presidenta de Lucasfilm Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Tracey Seaward (The Queen) i John Swartz (Rogue One: A Star Wars Story), mentre que el vicepresident executiu de producció de Lucasfilm, Jason McGatlin, en serà el coproductor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada