Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 18 de maig del 2022

'She-Hulk: Attorney at LAw'.


Disney ha publicat el primer tràiler oficial, el cartell i la data d’estrena de la pròxima sèrie de Disney+ She-Hulk, que ara s’anomena She-Hulk: Attorney at Law. La sèrie s’estrenarà el pròxim 17 d’agost de 2022.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Descrita com una comèdia legal de 10 episodis, la sèrie She-Hulk està protagonitzada per la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’or, Tatiana Maslany, qui interpreta a Jennifer Walters. A ella se li uneix Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk, Benedict Wong com a Wong i Tim Roth com a Abominació. El repartiment addicional inclou a Jameela Jamil, Ginger Gonzaga, Reneé Elise Goldsberry i Josh Segarra, i hi ha el rumor de que Megan Thee Stallion també apareixerà a la sèrie.

La sèrie estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de Rick and Morty, “Pickle Rick”.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada