Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de març del 2022

'Agatha Christie Film'.


Ha passat quasi un mes des de l’estrena als cinemes de Death On the Nile, i ara el president de 20th Century Studios, Steve Asbell, ha confirmat que ja han començat a desenvolupar el tercer film de la seva franquícia de Hercule Poirot, amb un guió complet escrit per Michael Green.

Parlant amb The Hollywood Reporter, Asbell també va revelar que els fans hauran d’esperar el retorn del nominat al Oscar Kenneth Branagh (Belfast), qui un cop més per a protagonitzar i dirigir la seqüela de misteri.

També va parlar de la història del tercer film, confirmant que es basarà en una del les “novel·les menys conegudes” de Agatha Christie, que es desenvoluparà en una Venècia de postguerra.

“Tenim la franquícia de Poirot, tenim altres històries de Christie”, va dir Asbell. “M’encanten aquests films, m’encanta Ken. Tenim un tercer guió escrit per Michael Green, que és un canvi força atrevit en gènere i to. És la Venècia de la postguerra i una adaptació d’una de les novel·les menys conegudes. Així que crec que tornaràs a veure el bigoti”.

Death on the Nile es basa en la novel·la de Agatha Christie de 1937, que explica l’atrevit thriller de misteri sobre el caos emocional i les conseqüències mortals provocades per l’amor obsessiu. Protagonitzen el film al costat de Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, Letitia Wright, Sophie Okonedo, Annette Bening, Armie Hammer, Rose Leslie, entre d’altres.

Abans de la seva estrena es va haver d’endarrerir diversos cops per culpa de la pandèmia en curs. Ha rebut crítiques dispars per part dels crítics i fins a la data ha recaptat un total de $103.530.914.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada