Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de març del 2022

'Dune: Part 2'.


La nominada al Oscar Florence Pugh (Little Women, Black Widow, Midsomar, Hawkeye series), està en converses per a unir-se a la seqüela de ciència-ficció Dune: Part 2 del cineasta nominat al Oscar Denis Villeneuve, segons The Hollywood Reporter. Pugh s’uneix als membres del repartiment que repetiran en la seqüela, Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson i Javier Bardem si arriba a un acord.

Un cop més, dirigirà Villeneuve, la seqüela continua on va acabar el primer film, continuant la història basada en l’èpica novel·la de ciència ficció de 1965 de Frank Herbert. El mitjà assenyala que hi ha tres papers principals els quals s’està fent càsting actualment durant la pre-producció del projecte: l’emperador Shaddam IV, “el governant que va enviar a la família Atreides a Arrakis”, Feyd-Rautha, “el nebot llest del baró que dirigeix els Harkonnen”, i la princesa Irulan, la filla del emperador. Segons les informacions, Pugh està en el punt de mira per a interpretar a la princesa Irulan.

El guió de Dune: Part 2 encara s’està escrivint i, segons el mitjà, Pugh està esperant al últim esborrany. El rodatge també podria plantejar un problema, ja que Legendary Entertainment i Warner Bros. esperen començar a filmar aquest estiu. Pugh actualment està competint per a interpretar potencialment a Madonna en el pròxim film biogràfic, i també s’ha anunciat recentment que també estarà en el film Oppenheimer, de Christopher Nolan.

Warner Bros. ha fixat l’estrena de Dune: Part 2 per al 20 d’octubre de 2023.

Dune, nominada als Oscar 2021, està dirigit i produït per Denis Villeneuve a partir d’un guió que va coescriure amb Jon Spaihts i Eric Roth. El film està produït per Cale Boyter, Joe Caracciolo Jr. i Mary Parent. El compositor guanyador d’un Oscar i diverses nominacions al Oscar, Hans Zimmer (Blade Runner 2049) està creant la banda sonora. El film va recaptar un total de $400.489.663 a nivell mundial. 

*Update: Com a actualització de la notícia, ahir en va sortir un altre relacionada, i és que l’estrella de Elvis, Austin Butler, està en negociacions per a interpretar al malvat Feyd-Rautha en aquesta seqüela, segons The Hollywood Reporter



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada