Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de març del 2022

'Mother Nature'.


Titan Comics ha anunciat que s’ha associat amb l’estrella de Halloween, Jamie Lee Curtis per a publicar la seva primera novel·la gràfica titulada Mother Nature, que es basarà en el pròxim film debut com a directora de l’actriu guanyadora d’un Globus d’Or. A més, també s’ha publicat la portada i l’interior, el que ens dona un primer cop d’ull a la nova novel·la gràfica.

L’editorial actualment planeja publicar el còmic de terror ecològic de Curtis a la tardor d’aquest any i ara està disponible en precomanda a Amazon.

“Vaig pensar per primer cop en aquesta història quan tenia 19 anys”, va dir Curtis en un comunicat. “Sempre he estat conscient de la relació molt desequilibrada entre els humans i la natura, i tot i que era jove, sempre vaig saber que, inevitablement, la natura guanyaria. Durant molt de temps he admirat i col·leccionat el treball de Karl, i estic molt emocionada de que hagi sorgit expandir la idea per a convertir-la en una novel·la gràfica. L’associació amb Titan ara ens ha brindat una plataforma meravellosa per a començar a explicar la nostra història”.

La novel·la gràfica Mother Nature estarà coescrita per Curtis i Russell Goldman, amb l’artista Karl Stevens com a il·lustrador. Es centra en una jove anomenada Nova Terrell que s’enfronta a una gran corporació petroliera, responsable de la mort del seu pare.

“En el còmic, Nova Terrell, qui, després de presenciar la mort del seu pare en circumstàncies misterioses en un dels projectes experimentals d’extracció de petroli de Cobalt Corporation, va créixer menyspreant a la companyia aparentment bondadosa de la que depèn el seu poble de Catch Creek, Nou Mèxic, per als seus treballs i prosperitat”, diu la sinopsis del llibre. “La rebel Nova lliure una campanya de sabotatge i vandalisme contra el gegant petrolier, fins que una nit accidentalment fa un descobriment aterridor sobre la veritable naturalesa del projecte de la Mare Naturalesa i l’entitat venjativa, dormida durant molt de temps, que ha despertat i que amenaça amb destruir-los a tots”.

El film Mother Nature es va anunciar per primer cop l’any 2020 com a part del acord de primera mà de tres anys de Curtis amb Blumhouse. El projecte estarà dirigit per Curtis a partir d’un guió que ha coescrit amb Goldman. Estarà produït per Blumhouse i Comet Pictures.

Pròximament, podrem veure a Curtis en alguns projectes pròxims, com el film d’acció i ciència-ficció de A24 Everything Everywhere All at One, protagonitzant al costat de Michelle Yeoh, el tancament de la trilogia de Blumhouse amb Halloween Ends, que serà l’últim film de Curtis com a Laurie Strode, i l’adaptació cinematogràfica de Eli Roth de Borderlands.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada