Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de març del 2022

'Rebel Moon'.

Segons The Hollywood Reporter, Rupert Friend (Hitman: Agent 47) ha estat escollit per a protagonitzar el pròxim film d’acció i ciència-ficció de Netflix, Rebel Moon, que prové del director de Army of the Dead, Zack Snyder. Friend interpretarà al malvat principal del film, descrit com un home que lidera els exèrcits i s’espera que s’enfronti al personatge principal de Sofia Boutella.

A més, l’actor escocès Stuart Martin també ha estat escollit per a un paper de malvat no revelat, reunint-lo amb Snyder després de Army of Thieves del any passat. La producció està programat per a començar aquest abril.

“El film està ambientat en una pacífica colònia a la vora de la galàxia i que es veu amenaçada pels exèrcits del tirà Regent Balisarius”, es pot llegir en la sinopsis. “Ells envien a una jove amb un passat misteriós per a cercar guerrers de planetes veïns per ajudar-los a prendre una posició enfront al Tirà”.

Descrit com una epopeia de fantasia, Rebel Moon estarà protagonitzat per Sofia Boutella (Star Trek Beyond, Kingsman: The Secret Service), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Dijmon Hounsou (Blood Diamond), Doona Bae (Sense8) i Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League).

El repartiment  addicional inclou a Jena Malone (Goliath, The Neon Demon), Staz Nair (Game of Thrones, Supergirl), E. Duffy (Acid Noir, Girlfriends), Charlotte Maggi (MaveriX) i Sky Yang (Halo, Holding).

Rebel Moon estarà produït per Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder per a The Stone Quarry juntament amb Eric Newman de Grand Electric. Sarah Bowen de Gran Electric serà productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada