Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de març del 2022

'Sonic the Hedgehog 2'.

Paramount Pictures ha publicat un nou avanç de Sonic the Hedgehog 2, la seqüela de comèdia i aventures, que presenta algunes imatges noves. Actualment, el film està programat per estrenar-se el pròxim 28 d’abril.

El avanç, que podeu veure a continuació, mostra l’admiració del velocista titular per Batman mentre copia la veu del heroi de DC mentre es fa anomenar “Blue Justice”. També continua provocant l’últim enfrontament de Sonic contra Knuckles, el nou aliat del Dr. Robotnik.

          


Sonic the Hedgehog 2 veurà molts dels integrants del primer film retornar i de part del equip també. Jeff Fowler tornarà a dirigir el film i al guió tindrem de nou a Pat Casey i Josh Miller. Repetirà James Marsden com a Tom, Tika Sumpter com a Maddie i Ben Schwartz posant la veu a Sonic.

A Sonic the Hedgehog està escrit per Patrick Casey (Golan the Insatiable), Josh Miller (Golan the Insatiable) i Oren Uziel (The Cloverfield Paradox), el film segueix Tom Wachowski, un policia de la ciutat rural Green Hills, que decideix ajudar a Sonic a escapar del govern que el vol capturar. El film està dirigit per Jeff Fowler i produït per Tim Miller (Terminator: Dark Fate).

En el repartiment principal, hi podem trobar per exemple a Jim Carrey interpretant al Doctor Robotnik/Eggman, el dolent principal de Sonic; James Marsden com a Tom Wachowski, un oficial de policia que s’uneix a Sonic per contrarrestar els malvats plans de Eggman, Adam Pally (The Mindy Project, Iron Man 3) com al cap de Tom, Tika Sumpter i Natasha Rothwell. Ben Schwartz és qui posa la veu a Sonic.

Sonic The Hedgehog 2 està programat per a fer el seu debut el 08 d’Abril de 2022 a USA i el 01 a casa nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada