Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 20 de març del 2022

'Scream 6'.


Paramount i Spyglass van anunciar de seguida un altre seqüela de la franquícia Scream, després de l’èxit de la cinquena entrega a principis d’aquest any i ara ja sabem la data d’estrena de Scream 6.

Paramount ha anunciat que la data d’estrena de Scream 6 serà el 31 de Març de 2023. Aquest és un canvi ràpid per a la franquícia i l’estrella de Scream, Courteney Cox, que ha revelat recentment que ha rebut el guió del pròxim film. Així que provablement hi hagin més notícies aviat sobre el càsting, però és provable que els fans puguin suposar qui tronarà en funció de qui va sobreviure en aquesta última entrega. La producció del film començarà aquest estiu i tornarà a estar dirigit per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett.

“Estem molt agraïts amb els fans de tot el món que han rebut amb entusiasme el nostre film. No podem esperar a que el públic vegi el que Radio Silence, els escriptors Jamie i Guy i Project X tenen reservat per a la nostre família de Woodsboro”, van dir des de Spyglass i Paramount en un comunicat conjunt.

Scream 5 estrenat el passat 14 de Gener en la majoria de països, va estar protagonitzat pels veterans Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette i Marley Shelton. A ells se’ls va unir els nouvinguts a la franquícia Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (Vida), Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen), Mason Gooding (Booksmart), Dylan Minnette (13 Reasons Why), Kyle Gallner (Ghosts of War), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers) i Mikey Madison (Better Things).

El primer film, estrenat l’any 1996, va ser una sorpresa explosiva en el seu debut, ajudant a reviure el gènere de terror per a la dècada i convertint-se en el film slasher més taquiller de tots els temps fins que va ser destronada pel reboot de Halloween el passat 2019. L’èxit del primer va generar una franquícia que inclou tres seqüeles, la primera de les quals va ser tant exitosa com la primera, mentre que les dues anteriors van rebre retorns de taquilla i critiques mixtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada