Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de març del 2022

'Nova Project'.


Segons Deadline, Marvel Studios actualment planifica presentar al heroi preferit dels fans, Richard Rider, també conegut com a Nova, en el MCU en expansió. El tant esperat projecte de Nova finalment s’ha posat en marxa amb el guionista de Moon Knight, Sabir Pirzada, adjunt per a escriure la història live-action.

Des del seu debut live-action de Nova Corps a Guardians of the Galaxy de 2014, els fans del MCU han estat especulant sobre l’arribada del heroi durant molt de temps. Encara no està clar si el pròxim projecte s’està desenvolupant com un llargmetratge o com una sèrie per a Disney+.

Creat per Marv Wolfman i John Romita Sr., Nova va aparèixer per primer cop en l’edició de setembre de 1976 a Super Adventures titulat “The Man Called Nova”. En els còmics, Richard Rider és conegut com la primera versió del heroi. És un adolescent que es va convertir en membre de la força policial intergalàctica Nova Corps, després de heretar sobtadament els poders del casc còsmic de Rhomann Dey, l’últim centurió supervivent del Nova Corps d’elit del planeta Xandar.

El projecte de Nova és part de la creixent llista de projectes del MCU de Marvel Studios, que inclou una sèrie de films com ara el pròxim Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels, Guardians of the Galaxy Vol.3, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Fantastic Four, Deadpool 3, Blade.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada