Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de març del 2022

'One Piece'.


La sèrie live-action de One Piece de Netflix, ha afegit a sis nous membres al repartiment del projecte, inclosos Morgan Davies (The End, Evil Dead Rise), Ilia Isorelys Paulino (The Sex Lives of College Girls, Me Time), Aidan Scott (Action Point, Between the Devil), Jeff Ward (Brand New Cherry Flavor, Hacks), McKinley Belcher III (Ozark, The Good Lord Bird) i Vincent Regan (300, Troy), segons Variety.

Segons les informacions, Davies interpretarà a Koby, amb Paulino interpretant a Alvida, Scott com Helmeppo, Ward com a Buggy, Belcher com a Arlong i Regan com a Garp.






Les noves incorporacions s’uneixen als ja prèviament anunciats: Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson i Taz Skylar en la sèrie de 10 episodis.

La sèrie estarà escrita per Steven Maeda (The X-Files), qui també actuarà com a showrunner i productor executiu, al costat del escriptor Matt Owens (Agents of SHIELD), qui també en serà productor executiu. A ells s’uneixen Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios (Snowprice, Cowboy Bebop), els quals també en seran productors executius de la sèrie al costat del autor original Eiichiro Oda.

La sèrie live-action de One Piece es basa en el icònic Manga Japonès del mateix nom de Eiichiro Oda, que segueix a Monkey D. Luffy, el líder d’una tripulació pirata, els Pirates del Barret de Palla, que obté els poders per a convertir el seu cos en goma després de menjar-se una “Fruita del Diable”, i que s’aventura en un món fantàstic d’illes exòtiques i extensos oceans a la cerca del llegendari tresor conegut com el “One Piece” per a convertir-se en el pròxim Rei Pirata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada