Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de març del 2022

'Ice Age: Scrat Tales'.

Disney Plus ha publicat el tràiler oficial de Ice Age: Scrat Tales, el nou spin-off de Ice Age, que consta de sis nous curts animats. El film estarà disponible a la plataforma a partir del 13 d’abril.

El tràiler, que podeu veure a continuació, comença amb Scrat, l’esquirol dents de sabre preferida dels fans, quan es converteix en pare d’un trapella Baby Scrat. Ara, l’estimada mascota es debat entre escollir què prioritzarà primer: la seva obsessió de per vida per perseguir un fruit sec o ser un bon pare.

          

          


Dirigit per Donnie Long, Ice Age: Scrat Tales presenta un repartiment de veus compost per Chris Wedges com a Scrat i Karl Wahlgren com a Baby Scrat. Robert L. Baird i Andrew Millstein són productors executius, amb Anthony Nisi com a productor.

“És una sèrie de sis curts animats completament nous protagonitzats per Scrat, desventurat esquirol amb dents de sabre de les aventures de Ice Age, que experimenta alts i baixos de la paternitat, mentre ell i l’adorable i entremaliat Baby Scrat es vinculen alternativament entre si i es barallen per la propietat de la molt apreciat aglà”, diu la sinopsis.

Ice Age va estar produïda per Blue Sky Studios, una divisió de 20th Century Fox. Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Josh Peck i Seann William Scott van posar veu a diferents criatures prehistòriques que s’enfronten a l’extinció al llarg de la franquícia. Cinc films de Ice Age es van estrenar als cinemes entre 2002 i 2016, amb una recaptació de $3.233.038.216 a nivell mundial. El 2021, es va tancar Blue Sky Studios i Disney es va fer càrrec dels drets exclusius de la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada