Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de març del 2022

'Madame Web'.


Sony Pictures està reunint el repartiment per al seu pròxim film del Sony Verse, Madame Web, amb la incorporació de Sydney Sweeney.

Segons ens informen des de Deadline, Sweeney coprotagonitzarà el film al costat de Dakota Johnson. Encara no hi ha detalls sobre a qui interpretarà l’estrella de Euphoria. El film veurà a Johnson interpretar al personatge principal de Marvel. Aquest serà el primer paper de superheroïna per a l’estrella de Fifty Shades of Grey i The Lost Daugther.

Si bé no és el personatge més convencional de Spider-Man, Madame Web va aparèixer per primer cop en les pàgines de The Amazing Spider-Man #210 l’any 1980, creat per Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. El personatge és una psíquica cega que s’ha convertit en una important jugadora en el món de Spider-Man, degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de ‘Spider’ en tot el multivers. Al veure com Spider-Man: No Way Home va introduir el concepte del multivers, podrem veure que continua en el film de Madame Web.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto i que s’estrenarà el pròxim 01 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada