Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de març del 2022

'Deadpool 3'.


El nominat al Oscar Shawn Levy (Arrival, Stranger Things) està en converses per a dirigir Deadpool 3 de Marvel Studios i protagonitzat de nou per Ryan Reynolds com a Wade Wilson/Deadpool, segons The Hollywood Reporter. Levy i Reynolds han treballat junts anteriorment a Free Guy de Netflix i el recent estrenat film The Adam Project, també de Netflix.

El guió de Deadpool 3 està essent escrit de nou per Rhett Reese i Paul Wernick. L’esborrany anterior ha estat escrit per Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Logelin (Bob’s Burgers). Els dos primers films, Deadpool 2016 i Deadpool 2 2018, van estar escrites per Reese i Wernick.

Deadpool 3 serà el primer film de la saga que s’estrenarà després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney. Encara no hi ha cap data d’estrena.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació mundial de $1.569.307.275. Ambdues van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basats en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i el segon film per David Leitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada