Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de març del 2022

'The Terminal List'.

Amazon Studios ha publicat el primer avanç del pròxim drama de suspens i acció The Terminal List, protagonitzat per Chris Pratt. La sèrie està programada per a fer el seu debut el pròxim 01 de Juliol, exclusivament a Prime Video.

El teaser tràiler de 18 segons, que podeu veure a continuació, presenta un cop d’ull farcit d’acció que destaca el paper principal de Partt com a James Reece, qui farà tot el possible per a protegir als seus éssers estimats de les persones que treballen en la seva contra.

          

The Terminal List Segueix a James Reece després de que tot el seu equip de Navy SEAL rep una emboscada durant una missió encoberta de d’alt risc”, diu la sinopsis. “Reece trona a casa amb la seva família amb records contradictoris del esdeveniment i preguntes sobre la seva culpabilitat. Tot i això, a mesura que surt a la llum noves evidències, Reece descobreix forces obscures que treballen en la seva contra, posant en perill no sols la seva vida, sinó també la vida dels seus éssers estimats”.

The Terminal List estarà dirigida per Antoine Fuqua amb un guió escrit per David DiGilio. A més de protagonitzar la sèrie, Pratt també n’és productor executiu al costat de Fuqua i DiGilio. Això marcarà la segona col·laboració entre Pratt i Fuqua, quan van treballar junts en el western d’acció The Magnificent Seven el 2016.

The Terminal List marca el primer gran projecte televisiu de Pratt com el protagonista principal, des de que fa sis anys protagonitzes la popular sitcom Parks and Recreation. Pròximament el podrem veure en films d’alt perfil com Jurassic World: Dominion, Thor: Love and Thunder i Guardians of the Galaxy vol.3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada