Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 27 de març del 2022

'Barbie'.


Ryan Gosling protagonitzarà el pròxim film de Barbie dirigit per Greta Gerwig al costat de Margot Robbie. Per les fotografies publicades recents des del set de rodatge, l’actor ja està immers en el personatge i fins hi tot s’ha canviat el color del cabell.

Les fotos més recents de Gosling en el set mostren al actor amb una gorra de color groc, però amb el cabell ros platí sota la gorra. Això es deu al fet de que l’actor interpretarà a Ken en el film, de la mateixa manera que Barbie. Per a Gosling, aquest no serà la primera vegada que es torna tant ros, ja que també va lluir un cabell així ros decolorat per al film de 2012 The Place Beyond the Pines.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les fotografies...



El film live-action de Barbie estarà protagonitzat per Margot Robbie (I,Tonya; The Suicide Squad, Birds of Prey), qui també n’és productora del projecte a través de la seva productora LuckyChap. El projecte estarà dirigit per l’aclamada cineasta Greta Gerwig a partir d’un guió que ha coescrit amb Noah Baumbach.

El film també estarà produït per Tom Ackerly de LuckyChap i Robbie Brenner de Mattel Films, al costat de Josey McNamara i Ynon Kreiz. Això marca l’última col·laboració de Robbie amb Warner Bros. Pictures, després d’interpretar a la antiheroïna preferida dels fans, Harley Quinn, a Suicide Squad de 2016, Birds of Prey de 2020 i The Suicide Squad de 2021.

Barbie s’estava desenvolupant originalment a Sony Pictures durant els últims anys, amb Amy Schumer i després Anne Hathaway, ambdues inicialment en converses per a protagonitzar el film, mentre Diablo Cody també estava prèviament adjunta per a escriure el guió. Tot i això, el desenvolupament del projecte finalment es va traslladar a Mattel Films i Warner Bros. Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada