Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 20 de març del 2022

'Nanny'.


Segons Deadline, Blumhouse i Prime Video han obtingut amb èxit els drets globals de l’aclamat film dramàtic de terror de Nikyatu Jusu titulat Nanny, que va guanyar el premi del Gran Premi del Jurat quan va tenir la seva estrena mundial en el Sundance Film Festival de 2022. Segons les informacions, l’acord li ha costat a Blumhouse i Prime Video al voltant de $7M, el que inclou el compromís d’estrena als cinemes.

“Estem orgullosos de tenir a Nanny del escriptor/director Nikyatu Jusu com par de la nostra llista per a Amazon”, va dir Jason Blum en un comunicat. “És una joia de film de terror, que combina una realització cinematogràfica impressionant i una narració poderosa, i és merescut el Gran Premi del Jurat que se li va conferir a Sundance”.

“Saber que el meu primer llargmetratge, Nanny, ara es troba en una llista de treballs provocatius i icònics a Amazon és gratificant”, va dir Jusu. “Al costat del reconeixement de Blumhouse en el món del gènere, específicament el terror, estic emocionat d’estar en la càlida abraçada d’un equip en la intersecció del contingut audaç i la sensibilitat cinematogràfica independent. La meva esperança és que aquesta adquisició sigui un testimoni de la seva valentia continua per a donar pas a veus úniques”.

Nanny està escrit i dirigit pel cineasta emergent Nikyatu Jusu. Està protagonitzat per Anna Diop (Titans), Michelle Monaghan (Kiss Kiss Bang Bang), Sinqua Walls (Friday Night Lights), Morgan Spector (The Plot Against America), Rose Decker i Leslie Uggams (Roots).

“En el film, Aisha és una mainadera indocumentada que treballa per a una parella privilegiada en la ciutat de Nova York”, diu la sinopsis. “Mentre es prepara per a l’arribada del fill que va deixar enrere en el Senegal, una presència sobrenatural violenta envaeix la seva realitat, amenaçant el somni americà que està construint amb tant esforç”.

Nanny està produït per Jusu, Nikki Moulterie, Ryan Heller, Sumalee Montano, Grace Lay i Rebecca Cammarata. Prové de Stay Gold Features, Topic Studios i LinLay Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada