Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 1 de març del 2022

'Blade'.


El pròxim film de Blade de Marvel Studios ha incorporat a una nova estrella. Aaron Pierre, conegut per interpretar a Mid-Sized Sedan en el film de M. Night Shyamalan, Old, i Dev-Em in Krypton, realitzarà un paper indeterminat en el film de vampirs ambientat en el MCU.

La informació de Deadline no dona més detalls sobre el càsting, però afirma que ha estat “un dels papers més cobejat a Hollywood” i que Kevin Feige, Bassam Tariq i altres es van reunir diverses vegades amb dotzenes d’actors abans d’escollir a Pierre. Pierre també està treballant amb Disney en la preqüela de The Lion King de Barry Jenkins, on interpretarà a Mufasa.

Fins ara, sols Mahershala Ali, Delroy Lindo i Pierre han estat escollits per al repartiment del film. Aquest film està força lluny de la seva estrena, pel que Marvel segurament anunciarà a més actors per al repartiment en els pròxims mesos.

Blade estarà dirigit per Bassam Tariq, amb un guió escrit per la dramaturga Stacy Osei-Kuffour (Watchmen sèrie, PEN15). No es sap molt més sobre el film, però el personatge de Blade ja es va introduir tècnicament en el UCM.

La trilogia Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Combinats, els tres films van recaptar $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada