Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de març del 2022

'Pinocchio'.


Durant el Disney’s Investor Day de 2022, la companyia va compartir el primer cop d’ull oficial a la pròxima adaptació live-action de Pinocchio de Robert Zemeckis, oferint als fans una mirada al icònic putxinel·li, així com de Tom Hanks com a Geppetto.

En la foto podem veure a Geppetto (Hanks) observant a Pinocchio, qui encara està lligat amb cordes en aquest punt. Tot i això, els fans del icònic film animat notaran que el putxinel·li de la versió live-action és una recreació quasi idèntica al film de Disney. Geppetto de Hanks també es veu sorprenentment fidel al original, complet amb el cabell llarg i arrissat i un bigoti gruixut.

A més de Hanks, Pinocchio també estarà protagonitzat per Benjamin Evan Ainsworth com el Pinocchio que dona nom al film, i Jospeh Gordon-Levitt com a Grill Jiminy, el grill que serveix com a guia de Pinocchio al llarg de les seves aventures. També apareixerà en el film la nominada al premi de l’acadèmia Cynthia Erivo com la Fada Blava, Keegan-Michael Key com a “Honest” John, la nominada al premi de l’acadèmia Lorraine Bracco com a Sofia the Seagull (un nou personatge afegit al film) i Luke Evans com El Cotxer.

Dirigeix Robert Zemeckis a partir d’un guió escrit per Simon Farnaby i Chris Weitz.

El Pinocchio original, basat en la novel·la de 1883 The Adventures of Pinocchio de Carlo Collodi, va fer el seu debut als cinemes per primer cop l’any 1940 i va guanyar dos premis de l’acadèmia. En el film animat de Disney de 1940, Pinocchio, el paper principal va ser interpretat per Dickie Jones, Jiminy Cricket per Cliff Edwards i el mestre Geppetto per Christian Rubb.

Estrenada l’any 1940, Pinocchio va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, Snow White and the Seven Dwarfs (‘Blancaneus i els Set Nans’). Amb Pinocchio va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi (1883), sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada