Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de març del 2022

'Sceret Invasion'.


Després de la incorporació de Maria Hill (Cobie Smulders) a Secret Invasion, sembla que un altre alumne del MCU també s’ha unit a la pròxima sèrie de Disney+. En una recent sessió de preguntes i respostes (Q&A) amb Josh Horowitz, l’estrella principal Samuel L. Jackson va confirmar al guanyador d’un Emmy, Martin Freeman, que reprendrà oficialment el paper de l’agent de la CIA, Everett K. Ross en la pròxima sèrie de Marvel Studios.

Això marcaria el quart projecte del MCU i la primera sèrie en la que Freeman apareix com a Ross, sent el primer cop a Captain America: Civil War de 2016, seguit de Black Panther de 2018. Actualment també està en la producció del tant esperat Black Panther: Wakanda Forever, que arribarà als cinemes a finals d’aquest any el pròxim 11 de Novembre.

Sceret Invasion de Disney+ està ambientada com una sèrie de sis episodis, que serà protagonitzada per el pilar del MCU Samuel L. Jackson, qui repeteix el seu paper de Nick Fury per dotzena vegada en live-action des de que el va interpretar per primer cop al 2008 a Iron Man. S’associarà amb Ben Mendelson (Captain Marvel), qui retornarà com a Talos, el mig líder dels Skrulls.

A ells se’ls uneix els nouvinguts al MCU Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) com el malvat principal de la sèrie, la guanyadora d’un Oscar Olivia Colman (The Crown), la nominada al Emmy Emilia Clarke (Game of Thrones), Killian Scott (Dublin Murders), Christopher McDonald (Happy Gilmore) i Carmen Ejogo (Fantastic Beasts) al costat de la veterana del MCU Cobie Smulders, mentre repeteix el seu paper de Maria Hill.

Publicat per primer cop el Juny de 2008 i que abasta vuit números escrits per Brian Michael Bendis, dibuixada a llapis per Leinil Francis Yu, entintada per Mark Morales i acolorida per Laura Martin, la sèrie crossover limitada de vuit parts centrada en una invasió subversiva a llarg termini de la Terra pels Skrulls, un grup de canvia formes alienígena que han substituït en secret a molts superherois en l’Univers Marvel amb impostors durant un període d’anys, abans de la invasió.

Amb el director de Let Him Go, Thomas Bezucha i Ali Selim (The Looming Tower) com a directors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada