Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de març del 2022

'Ms. Marvel'.

Disney acaba de publicar el primer tràiler de Ms. Marvel amb Iman Vellani com a Kamala Kahn. La pròxima sèrie del MCU s’estrenarà a Disney Plus el 08 de Juny de 2022.

A continuació podeu donar-li un cop d’ull al tràiler i a un nou cartell...

          

          


Ms. Marvel introdueix a Kamala Khan, una paquistanesa estatunidenca de 16 anys de Jersey City”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Una aspirant a artista, una avida jugadora i una escriptora voraç de fan-fiction, és una gran fan dels Avengers, i una en particular, Captain Marvel. Però Kamala sempre ha lluitat per trobar el seu lloc en el món, és a dir, fins que obté superpoders com els herois als que sempre ha admirat”.

La sèrie està dirigida pels productors executius Adil El Arabi i Bilall Fallah (Bad Boys For Life), Meera Menon i Sharmeen Obaid-Chinoy, amb la productora executiva Bisha K. Ali com a guionista principal.

Després de la sèrie, Kamala Khan/Ms. Marvel apareixerà en la seqüela de Captain Marvel titulada The Marvels i dirigit per Nia Da Costa, protagonitzarà al costat de Brie Larson i Teyonah Parris, i que actualment està programat per estrenar-se el 17 de febrer de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada