Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de març del 2022

'Elite Temporada 5'.

Netflix ha anunciat la data d’estrena de la cinquena temporada de Elite, l’exitós drama adolescent protagonitzat per Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas, Manu Rios, entre d’altres. El seu retorn està programat per el pròxim 08 d’abril.

L’anunci també ve acompanyat d’un elegant avançament de la cinquena temporada, el qual podeu veure a continuació, amb el ball del repartiment principal mentre ens dona una idea d’algunes parelles que podrien sorgir en aquesta nova temporada.

          

Elite es centra en Las Encinas, l’escola més exclusiva del país, on l’elit envia als seus fills a estudiar. Està creat per Carlos Montero (El desordre que deixes) i Jaime Vaca (Las Chicas del Cable). La sèrie actualment està protagonitzada per Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Martina Cariddi, Gerogina Amoros, Claudia Salas, Manu Rios, Pol Granch, Diego Martin, Valentina Zenere, entre d’altres.

Abans de la seva estrena, la sèrie ja ha assegurat una renovació anticipada de la sisena temporada i donarà la benvinguda a la incorporació de nous personatges, que un cop més posaran a prova l’amistat dels veterans, inclosos Ander Puig, Carmen Arrufat, Ana Bokesa i Alex Pastrana.

Elite està dirigida per Lino Escalera (Alta Mar), Kike Maíllo (Alma) i Elena Trapé (Las Distancias). La sèrie prové de ZETA Studios.

Les temporades 1-4 estan disponibles a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada