Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de març del 2022

'Kraven the Hunter'.


La nominada al Oscar, Araina DeBose (West Side Story, Hamilton) s’ha unit al repartiment de Kraven the Hunter de Sony Pictures al costat de Aaron Taylor-Johnson, qui interpretarà al protagonista principal. Segons Deadline, el personatge de DeBose no està confirmat actualment, però les fonts informen que provablement DeBose interpreti a Calypso en el film. El film també hi trobarem Russell Crowe i Fred Hechinger.

Calypso es descriu com una “sacerdotessa vudú que utilitza pocions màgiques i, a més de ser una adversària de Spider-Man, també és la companya ocasional i amant de Kraven”.


Kraven the Hunter
presentarà a Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) com el malvat titular de Spider-Man, que és un immigrant rus anomenat Sergei Kravinoff. En el film, que s’anuncia com el pròxim episodi del Spider-Man Universe (SSU) de Sony, s’embarca en una missió per a demostrar que és el millor caçador del món.

El personatge es va introduït per primer cop en les pagines de Amazing Spider-Man #15 l’any 1964. Com suggereix el seu sobrenom, és un caçador amb una habilitat sobrehumana per a rastrejar a la seva presa. Més de 20 anys després, la seva història definitiva, Kraven’s Last Hunt, es va convertir en un moment històric en el llarg i cada cop més complicat canon de Spider-Man.

Kraven the Hunter estarà dirigit per el nominat al Oscar J.C. Chandor (Margin Call, A Most Violent Year, Triple Frontier) a partir d’un guió de Richard Wenk (The Equalizer films, The Magnificent Seven, The Mechanic), Matt Tolmach i Art Marcum. Avi Arad i Matt Tolmach produiran el projecte. El film s’anuncia com el pròxim episodi del Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC).

S’espera que el film s’estreni el 13 de Gener de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada