Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de març del 2022

'Werewolf by Night'.


Segons una informació recent de The Cosmic Circus, el Blade de Marvel Studios apareixerà en el pròxim especial de Halloween, Werewolf by Night, planificat per a Disney+.

L’especial està configurat per a introduir el concepte dels homes llop completament en el Univers Cinematogràfic de Marvel i serà un especial únic per als fans i que es retransmetrà per el Halloween d’aquest any. Tot i això, les informacions assenyalen que Mahershala Ali apareixerà en el pròxim especial, que essencialment serà com el debut físic per al molt esperat personatge de Marvel, després de la seva aparició sols en forma de veu en el film de Marvel, Eternals de l’any passat.

Actualment, es desconeix quin propòsit tindrà Blade en el pròxim especial, tot i que donat la seva tendència a caçar vampirs, es provable que no sigui un bon presagi per alguns homes llop que podrien escollir anar darrera seu. Ali va dir l’any passat que també està llest per a començar a treballar en el pròxim film de Blade que prepara Marvel Studios i que estava emocionat per a submergir-se en el personatge.

Werewolf by Night és un nom que va ser fet servir per a dos personatges diferents de Marvel. El primer, que va ser creat per Gerry Conway i Mike Ploog, va ser Jack Russell, que es descendent dels licantrops, criatures meitat humanes que canvien de forma i que són capaços de transformar-se a la seva pròpia voluntat, inclòs sense lluna plena. Mentre tant, el segon era Jake Gómez, un nadiu americà el qual la seva tribu ha estat maleïda amb la licantropia.

Anteriorment es va anunciar que Laura Donnelly (The Nevers) i el guanyador del Globus d’Or Gael García Bernal (Mozart in the Jungle) protagonitzaran l’especial. És possible que Donnelly interpreti a Nina Price, qui es converteix en Vampire By Night. Ella és la neboda de Jack Russell en els còmics i que du el gen Lycan i es converteix en un híbrid vampir/dona llop després de ser mossegada per un vampir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada