Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de març del 2022

'The Batman Deleted Scene'.

Després d’aparèixer breument en el recent estrenat The Batman, s’ha publicat una escena eliminada del film que mostra una conversa entre Batman i el seu infame nèmesi, el Joker.

El nou clip s’ha obert camí en línia a través del joc de realitat alternativa en línia per al film. En el lloc web de Rata Alada, els jugadors tenien l’encàrrec de resoldre una varietat d’endevinalles, tots els quals tenien que veure amb el Joker (les respostes, si tens curiositat, eren: Punchline, Ha i Joker). Introduir els tres correctament recompensa als usuaris amb el vídeo, que mostra a Batman (Robert Pattinson) visitant al Joker de Barry Keoghan a Arkham Asylum per a preguntar-li sobre Riddler.

          

Si bé això pot sorprendre als fans, el pla sempre va ser que el Joker aparegués de manera prominent en el film abans de que el director Matt Reeves reduís el seu paper a una breu aparició (cameo). En una entrevista amb Variety el mes passat, Reeves va parlar de que l’escena de tall incloïa a Batman visitant al Joker per a discutir el cas de Riddler, amb Joker centrant-se en el “aniversari” que té amb Batman i la seva relació.

A diferència de les interaccions anteriors del famós personatge, Keoghan es veu molt més deformat i té similituds amb els còmics de The New 52-era de Batman, en els que el Joker es va tallar la cara i es va tornar una mica més sàdic que en el passat.

The Batman està dirigit per Matt Reeves a partir d’un guió que va coescriure amb Peter Craig. El film de superherois veu a Robert Pattinson prenent el relleu de el Cavaller Fosc. A més de el pròxim film, Reeves també està desenvolupant actualment una sèrie per a HBO Max ambientat en l’univers del film anomenat The Penguin, que protagonitzarà Colin Farrell, qui ja l’interpreta en el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada