Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de març del 2022

'I Am Legend 2'.


Des de Variety ens informen de que s’està treballant en una seqüela de I Am Legend amb el nominat al Oscar Will Smith (King Richard) i el nominat al Emmy Michael B. Jordan (Black Panther) llestos per a protagonitzar i produir el film per a Warner Bros. El guanyador d’un Oscar Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), que va adaptar I Am Legend de 2007 de la novel·la de Richard Matheson de 1954, escriurà el guió d’aquesta seqüela.

Smith publicava ahir una foto del primer film al·ludint al nou projecte, etiquetant a Jordan en la publicació, la qual podeu veure a continuació...

Goldsman també produirà el projecte al costat de Greg Lassans a través de Weed Road Pictures. Els detalls del argument de la seqüela de I Am Legend es mantenen actualment en secret. Encara no hi ha cap director associat al projecte (via Deadline).

Jordan i Elisabeth Raposo produiran a través de la seva companyia Outlier Society, mentre que el copresident i director de Westbrook Studios, Jon Mone, juntament amb Smith produiran. Ryan Shimazaki supervisarà el projecte en nom de Westbrook Studios i James Lassiter en serà productor executiu.

I Am Legend té lloc diversos anys després de que una plaga matés a la major part de la humanitat i transformes a la resta en monstres, amb un únic supervivent, que és immune al virus, en la ciutat de Nova York que lluita per a trobar una cura. Dirigit per Francis Lawrence, el film també va estar protagonitzat per Alice Braga, Charlie Tahan i Dash Mihok. El film va recaptar un total de $585.410.052 en la taquilla mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada