Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 20 de març del 2022

'The Mandalorian Season 3'.


The Mandalorian Season 3, acaba d’afegir a un altres estrella al seu repartiment, ja que Christopher Lloyd, millor conegut pel seu paper de Doc Brown a la franquícia Back to the Future, s’ha unit al repartiment.

Des de The Hollywood Reporter, ens informen de que l’actor està en la llista de trucades per a la sèrie que actualment s’està rodant en el sud de Califòrnia després d’una aturada notificada a causa del COVID-19. Es desconeix exactament a qui interpretarà, però des de THR ho han descrit com una “estrella convidada natural”. Donat que Dave Filloni i companyia sembla tenir una inclinació per recuperar personatges de les sèries animades de Star Wars, la seva aparició podria ser d’un personatge de The Clone Wars o Rebels. Però, de nou, el paper encara no s’ha confirmat.

Pot passar algun temps fins a que es confirmi oficialment, ja que la tercera temporada de The Mandalorian encara no té data d’estrena. Després de tot, Disney encara està centrat en la sèrie de Obi-Wan, que s’estrenarà el pròxim 25 de Maig a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada