Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 31 de març del 2022

'Minions: The Rise of Gru'.

Universal Pictures ha publicat un nou tràiler de Minions: The Rise of Gru, que ens mostra un cop d’ull previ del pròxim film animat. Protagonitzat per Steve Carell com a Gru, el film serveix com a preqüela de Despicable Me. El film familiar s’estrenarà el pròxim 01 de Juliol.

Escrit per Brian Lynch, Minions: The Rise of Gru, serveix com una continuació del film de 2015, aquest cop centrant-se en els Minions (Pierre Coffin) durant la seva primera trobada amb un jove Felonious Gru (Steve Carell), un nen de 12 anys amb el somni de convertir-se en el més gran supermalvat del món.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

“Al cor de la dècada de 1970, enmig d’una onada de cabells emplomats i uns texans acampanats, Gru està creixent als suburbis. Un fan d’un súper grup de súper dolents conegut com els Salvatges 6, Gru elabora un pla per convertir-se en prou malvat com per unir-se a ells. Afortunadament, obté una copia de seguretat per a crear el caos amb els seus fidels seguidors els Minions. Junts, Kevin, Stuart, Bob i Otto –un nou Minion amb tirants esportius i una necessitat desesperada d’agradar-se - despleguen les seves habilitats mentre ells i Gru construeixen el seu primer cau, experimenten amb les seves primeres armes i treuen les seves primeres missions”, diu la sinopsis oficial. “Quan els Salvatge 6 expulsen el seu líder, el llegendari lluitador Wild Knuckles (Alan Arkin), Gru s’entrevista per a convertir-se en el seu nou membre. No surt bé (per dir-ho suau), i sols empitjora després de que Gru els enganya i de sobte es troba a si mateix com l’enemic mortal de la cúspide del mal. Mentre fuig, Gru recorre a una font improbable d’orientació, el mateix Wild Knuckles, i descobrirà que inclús els dolents necessiten una mica d’ajuda dels seus amics.

El film està protagonitzat per Taraji P. Henson com l’indiferent i confiat líder dels Salvatges 6 Belle Bottom, Jean-Claude Van Damme és Jean Clawed, Lucy Lawless és Nunchuck, Dolph Lundgren és Svengeance i Danny Trejo és Stronghold.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada