Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de març del 2022

'Fast & Furious 10'.


Daniela Melchior, qui recentment s’ha convertit en una actriu preferida dels fans degut a la seva interpretació de Ratcatcher 2 a The Suicide Squad, està en converses per a unir-se al repartiment de Fast & Furious 10.

Les informacions de The Wrap, que malauradament no tenen detalls de quin personatge interpretarà Melchior. Tenint en compte que la família principal de Fast està en gran part completa, l’actriu portuguesa podria interpretar a una malvada al costat de Jason Momoa, però encara no s’ha confirmat res. El film d’acció s’estrenarà actualment el pròxim 19 de Maig de 2023.

Fast & Furious 10 tornarà a estar dirigit per Justin Lin, qui també en serà el director de la entrega final. Chris Morgan també està adjunt per escriure el penúltim film (ja es va anunciar que l’últim estaria dividit en dos films). Tot i que no s’ha anunciat el repartiment oficial, s’espera que els exalumnes de la franquícia començant per Diesel i amb Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel i Sun Kang repeteixin els seus respectius rols.

Basat en els personatges creats per Gary Scott Thompson, l’últim film va dur a la família per tot el món, de Londres a Tokyo, de Amèrica Central a Edimburg i d’un búnquer secret a Azerbaidjan als bulliciosos carrers de Tbilisi. En el camí, els vells amics ressusciten, els vells enemics tornaran, la història es reescriurà i el veritable significat de la família es posarà a prova com mai ho havia fet.

F9: The Fast Saga va estar protagonitzat també per les guanyadores d’un Oscar, Helen Mirren i Charlize Theron, així com les presentacions dels nouvinguts John Cena i Cardi B. 

La franquícia va començar el 2001 amb l’estrena de The Fast & the Furious, al que van seguir diverses seqüeles, un spin-off, videojocs i productes. La franquícia cinematogràfica actualment ha recaptat un total de $6.614.439.246.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada