Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de març del 2022

'The Last Bus'.

Netflix ha publicat l’avanç oficial de la seva nova sèrie d’acció i ciència-ficció sobre l’adolescència titulada The Last Bus, que es centra en un grup de nens que s’enfronta a un apocalipsis de robots. La sèrie de 10 episodis estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 01 d’abril.

The Last Bus està escrit i creat per Paul Neafcy. Està protagonitzada per un repartiment jove de nous talents, al que s’unirà l’estrella de The Umbrella Academy, Robert Sheehan, com el malvat Dalton Monkhouse i Tom Besden (Afterlife).

“Després d’embarcar-se en un viatge d’estudis que els canviarà la vida, un grup d’estudiants intel·ligents i dispars es converteixen en herois inesperats quan un apocalipsis robòtic acaba amb la resta de la humanitat”, diu la sinopsis.

          

La sèrie està produïda per Wildseed Studios, la companyia darrera del thriller PrankMe. Està dirigida per Drew Casson, Lawrence Gough, Steve Hughes i Nour Wazzi.

Sheehan tornarà a interpretar el seu paper preferit dels fans com a Klaus Hargreeves en la molt esperada tercera temporada de The Umbrella Academy de Netflix. Els seus altres crèdits com a actor inclouen films com The Mortal Instruments: City of Bones, The Road Within, Geostorm i Mortal Engines, així com aparicions a la televisió a The Borrowers, Fortitude, Accused i Genius: Picasso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada