Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de març del 2022

'One Picece'


A mesura que continua la producció de la sèrie live-action de One Piece, Netflix ha reclutat oficialment l’actor britànic Peter Gadiot (Queen of the South, Yellowjackets) per a protagonitzar al costat de Iñaki Godoy l’adaptació de la sèrie d’anime de llarga durada. Gadiot interpretarà al llegendari capità de la tripulació pèl roig Shanks, conegut com un dels quatre Emperadors del Nou Món. En el Manga i l’anime originals, Shanks serveix com a model a seguir per a un jove Luffy.

La sèrie estarà protagonitzada per Iñaki Godoy com a Luffy, Mackenyu com a Roronoa Zoro, Emily Rudd com a Nami, Jacob Romero Gibson com a Usopp i Taz Skylar com a Sanji. El repartiment també inclou a Morgan Davies com a Koby, Ilia Isorelys Paulino com a Alvida, Aidan Scott com a Helmeppo, Jeff Ward com a Buggy, Mckinley Belcher III com a Arlong i Vincent Regan com a Garp.

La sèrie estarà escrita per Steven Maeda (The X-Files), qui també actuarà com a showrunner i productor executiu, al costat del escriptor Matt Owens (Agents of SHIELD), qui també en serà productor executiu. A ells s’uneixen Marty Adelstein i Becky Clemens de Tomorrow Studios (Snowprice, Cowboy Bebop), els quals també en seran productors executius de la sèrie al costat del autor original Eiichiro Oda.

La sèrie live-action de One Piece es basa en el icònic Manga Japonès del mateix nom de Eiichiro Oda, que segueix a Monkey D. Luffy, el líder d’una tripulació pirata, els Pirates del Barret de Palla, que obté els poders per a convertir el seu cos en goma després de menjar-se una “Fruita del Diable”, i que s’aventura en un món fantàstic d’illes exòtiques i extensos oceans a la cerca del llegendari tresor conegut com el “One Piece” per a convertir-se en el pròxim Rei Pirata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada