Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de març del 2022

'Chucky Season 2'.


Segons Deadline, la nominada al Oscar Jennifer Tilly (Bullets Over Brodway) ha finalitzat les negociacions per a repetir el seu paper com a Tiffany Valentine en la pròxima segona temporada de la sèrie Chucky.

A més, també s’ha revelat que la sèrie de comèdia de terror de Don Mancini planeja retornar aquesta tardor a USA Network i Syfy, que podria ser quasi al mateix temps que el seu debut de l’any passat.

La sèrie Chucky ha estat protagonitzada per Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnason i Alyvia Alyn Lind al costat de Devon Sawa, Lexa Doig i Barbara Alyn Woods i també al costat dels veterans de la franquícia Brad Dourif, Jennifer Tilly i Fiona Dourif.

“La primera temporada està ambientada en una idíl·lica ciutat estatunidenca enfonsada en el caos quan una sèrie d’horribles assassinats s’estenen i amenacen amb exposar les hipocresies i els secrets de la ciutat, tots els quals venen just després de que un ninot Chucky antic aparegui en una finestra d’un garatge suburbà”, es pot llegir a la sinopsis oficial. “Al mateix temps, el ninot titular ha de bregar amb l’arribada d’enemics i aliats del seu passat que amenacen amb exposar la veritat darrera dels assassinats i els orígens no revelats com un nen aparentment ordinari es converteix en un assassí demoníac”.

Chucky ha estat creada i produïda per el creador  de la franquícia Don Mancini, qui també n’és productor executiu i director. Els productors executius són el productor de la franquícia i creador dels ninots David Kirschner i Nick Antosca a través de la seva productora Eat the Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada