Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de març del 2022

'Triplets'.


L’actor Arnold Schwarzenegger ha ofert als fans una actualització sobre la seqüela que es va anunciar a finals del any passat del film Twins de 1988, la qual es titularà Triplets, i va fer èmfasi de que el film ha sofert un revés degut a la defunció recent del director Ivan Reitman.

Durant una aparició recent en el Arnold Sports Festival a Columbus, Ohio (a través de The Arnolds Fans), Schwarzenegger va parlar sobre el projecte i va apuntar que Reitman, qui va morir el 12 de Febrer d’enguany, estava llest per a dirigir el film.

“Vam tenir un petit revés perquè l’home que [es suposava] anava a dirigir, i que va dirigir el primer Twins, Ivan Reitman havia mort tristament”, va dir Schwarzenegger. “Llavors, ara saps que sols esperem una mica fins que tot això es referdi i després ho tornarem a abordar. Però aquest és un projecte [suposat] que es filmarà al mes d’octubre, pel que encara es podria realitzar, ja saps, però ara sols tenim que cercar a un director diferent i entrar i veure si continuarem amb aquest projecte”.

La notícia d’una seqüela de Twins va sorgir al setembre de l’any passat, i es va informar que Reitman, Schwarzenegger i Danny DeVito tornarien per aquesta seqüela. Tot i això, amb la mort de Reitman canvien les coses, no està clar si algun dels actors voldrà seguir endavant amb el projecte. En el moment de l’anunci de la seqüela, l’actor i comediant Tracy Morgan també estava llest per a unir-se al repartiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada