Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de març del 2022

'Violet'.

La veterana de Game of Thrones, Lena Headey, debutarà oficialment com a directora de llargmetratge amb el thriller psicològic titulat Violet, basat en la novel·la del mateix nom de Susi Holliday de 2019. La primera aventura cinematogràfica de la nominada al Emmy va començar al 2019, quan va dirigir i escriure un curtmetratge titulat The Trap, que va obtenir una nominació als BAFTA.

“Violet de Susi, és una novel·la compulsiva que es va quedar amb mi quan vaig acabar el llibre. És emocionant que el meu primer llargmetratge com a directora sigui un thriller femení tan intens”, va dir Headey en un comunicat a través de Deadline. “És un viatge salvatge fins al final amb un ampli abastament cinematogràfic, centrat en dues dones molt complexes que s’ensorren per complet en el transcurs del film. No puc esperar per a començar aquest projecte”.

Violet estarà escrita i produïda per Gareth Pritchard a través de Sankara Pictures. La història es compara amb l’aclamat drama Killing Eve de la BBC One, que també presenta alguns elements de The Talented Mr. Ripley i Single White Female.

L’adaptació es centrarà en dues dones solitàries, que instantàniament es vinculen entre si, decideixen formar parella i abordar juntes el Trans-Siberian Express. Tot i això, a mesura que continua el seu viatge, aviat descobriran que cap de les dues és qui diu ser.

Violet estarà produïda per Mark Folingo (Moon) de Limelight CTL al costat de Ben Charles Edwards (Quant) i Phil McKenzie (Twist) de Goldfinch Entertaiment. Mentre tant, Ed Boase i Marcus Stamps seran productors executius a través de la seva companyia Dark Alliance Film.

S’espera que la producció comenci a finals d’aquest any al mes d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada