Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 20 de març del 2022

'Bullet Train'.

Sony Pictures ha endarrerit lleugerament la data d’estrena de Bullet Train, el pròxim film d’acció i suspens de David Leitch. El film, que presenta a un repartiment farcit d’estrelles encapçalat per Brad Pitt, s’estrenava originalment el pròxim 15 de Juliol. Ara s’ha endarrerit dues setmanes i s’estrenarà el proper 29 de Juliol, data que estava programada per a ser l’estrena de Black Adam abans que s’endarrerís.

“Un esdeveniment de film original, el film és un thriller d’acció i delirant”, diu la sinopsis. “Brad Pitt encapçala un repartiment d’assassins eclèctics i diversos, tots amb objectius connectats però alhora conflictius, en el context d’un viatge sense escales per el Japó modern”.

Bullet Train està dirigit per David Leitch (Deadpool 2) a partir d’un guió escrit per Zak Olkewicz (Fear Street), basat en la novel·la japonesa de Isaka Kotaro titulada Maria Beetle. El film també està protagonitzat per Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji, Joey King, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Hiroyuki Sanada, Bad Bunny, Masi Oka, Zazie Beetz, Logan Lerman, Karen Fukuhara i Sandra Bullock.

Leitch i Kelly McCormick produeixen el projecte a través de la seva companyia 87North al costat de Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, Training Day, The Equalizer franchise) i Kat Samick (The Equalizer, Southpaw, Infinite). Brittany Morrissey és l’executiva que supervisa el film per a Sony Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada