Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de març del 2022

'Puss in Boots 2: The Last Wish'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler i el cartell oficial de Puss in Boots 2: The Last Wish, el pròxim spin-off de Shrek. El film actualment està programat per arribar als cinemes el pròxim 23 de Setembre, el mateix cap de setmana que el thriller psicològic de olivia Wilde Don’t Worry Darling.

El tràiler presenta al Gat amb Botes (Antonio Banderas), qui aprèn qui és en la seva novena i última vida. Després es posa en marxa per a restaurar les seves vides trobant l’últim desig, que dóna nom al títol.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Puss in Boots 2: The Last Wish, està codirigida per Joel Crawford i Januel Mercado, amb la producció de Mark Swift. Tots treballant junts anteriorment a The Croods: A New Age de 2021.

“Aquest spin-off seguirà al gat amb botes mentre descobreix que la seva passió per l’aventura li ha passat factura”, es pot llegir en la sinopsis. “Ha cremat vuit de les seves nou vides, deixant-lo amb tant sols una vida. El gat empren un viatge èpic per a trobar l’últim desig mític i restaurar les nou vides”.

La franquícia de Shrek va recaptar $2.983.080.337 a nivell mundial. El spin-off de el Gat amb Botes de 2011 va recaptar $554.987.477 a nivell mundial. Va obtenir una nominació a Millor Film Animat en els 84ns Premis de l’Acadèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada