Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de març del 2022

'Godzilla vs Kong Sequel'.


Quasi un any després de l’estrena als cinemes de Godzilla vs. Kong, sembla que Legendary ha començat el procés de preproducció de la seqüela sense títol de l’última entrega de la franquícia del MonsterVerse. Les primeres informacions sobre el desenvolupament del projecte es van revelar l’any passat, però el estudi no va confirmar ni va negar la seva existència.

Ara en un comunicat de premsa recent a ScreenQueensland, s’ha confirmat que Legendary està avançant amb la seqüela de Godzilla vs Kong, que començarà la seva producció a Austràlia a finals d’aquest any. De la mateixa manera que Kong: Skull Island i Godzilla vs Kong, s’espera que el projecte sense títol es filmi en “llocs de Gold Coast i el sud-oest de Queensland”.

“Estem encantats de donar la benvinguda als productors de Legendary Pictures a Queensland, després de la filmació de Kong: Skull Island i Godzilla vs Kong a l’estat els anys 2016 i 2019 respectivament”, va dir la primera ministra Annastacia Palaszczuk en un comunicat. “Està clar que el nostre equip local altament qualificat, les diferents localitzacions i les instal·lacions de primer nivell van ser definitivament atractius per a que tornessin”.

El pròxim cinquè film de l’exitosa franquícia, oferirà un impuls econòmic de $79,2 milions a Queensland, així com la creació de 505 llocs de treball per al repartiment i l’equip local i oportunitats per a 750 extres.

Encara no es saben més detalls sobre el projecte, però les informacions inicials de l’any passat van suggerir que potencialment es titularia Son of Kong. No està clar si Adam Wingard tornarà com a director o no. El projecte tornarà a ser produït per Eric McLeod.

“Els equips altament qualificats, les instal·lacions de primer nivell i les localitzacions úniques fan que filmar a Australia sigui una gran experiència”, va dir McLeod. “El suport tant del govern federal com de Queensland sempre ha estat fonamental per al nostre èxit en aconseguir un alt nivell de realització cinematogràfica i una experiència d’audiència sense precedents”.

El film de 2021 va estar dirigit per Wingard a partir d’un guió escrit per Eric Pearson i Max Borenstein. Va estar protagonitzat per Alexander Skarsgård, Millie Boby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, entre d’altres. Tot i la seva estrena simultània i HBO Max, i va recaptar un total de $468.216.094 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada