Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de març del 2022

'Top Gun: Maverick'.

Paramount Pictures ha publicat un nou tràiler de Top Gun: Maverick, que arribarà als cinemes el pròxim 27 de Maig. El nou tràiler del film protagonitzat per Tom Cruise presenta molta acció i acrobàcies aèries.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Top Gun: Maverick està ambientat en un món de tecnologia de drons i lluitadors de cinquena generació, a més d’explorar el final de l’era de les baralles de gossos. Maverick és ara un instructor de vol, que pren a Bradley Bradshaw (Miles Teller), el fill del difunt soci de Marverick, Nick “Goose” Bradshaw, sota la seva protecció. El film també està protagonitzat per Jon Hamm, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Glen Powell i Ed Harris.

Joseph Kosinski, qui anteriorment va dirigir a Cruise a Oblivion, dirigeix aquesta seqüela, amb Peter Craig, Justin Marks i Eric Warren Singer escrivint el guió.

El film original Top Gun, va estar dirigida per Tony Scott i en el repartiment principal també hi podíem trobar a: Kelly McGillis, Anthony Edwards i Tom Skerritt. El film va guanyar un premi de l’acadèmia a la Millor Cançó Original per ‘Take My Breath Away’ interpretada per Berlin. El 2015, la biblioteca del congrés dels Estats Units va seleccionar el film per a la seva conservació al National Film Registry, considerant-la “Cultural, històrica o estèticament significativa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada