Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de març del 2022

'It Sèries'.


Segons Variety, està en desenvolupament una sèrie preqüela de It per a HBO Max.

La sèrie preqüela, que actualment s’anomena Welcome to Derry, es centrarà en els successos de la ciutat de Derry en la dècada dels 60’s mentre es dirigeixen els esdeveniments de It, el film de 2017 basat en la icònica novel·la de Stephen King. Segons les informacions, la sèrie preqüela també inclourà els orígens del pallasso Pennywise, la figura misteriosa i sobrenatural que aguaita a Derry.

També, segons les informacions, Andy Muschietti, qui va dirigir It i It Chapter Two de 2019, en serà productor executiu juntament amb Barbara Muschietti, la seva germana i Jason Fuchs. El mitjà també assenyala que tant Muschietti com Fuchs han desenvolupat la història de la sèrie, amb Fucjs escrivint el guió. Si el projecte acaba convertint-se en una sèrie, és provable que Andy Muschietti dirigeixi el primer episodi.

Els nous films de It van ser un gran èxit de taquilla, recaptant un total de $1.174.965.076 a nivell mundial. It Chapter Two que es va estrenar ara fa tres anys i que succeïa 27 anys després dels esdeveniments del primer film, amb un repartiment completament nou que incloïa a Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone i Andy Bean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada