Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de febrer del 2022

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'.

Abans del debut del nou tràiler, Warner Bros. Pictures ha publicat un nou lot de cartells de Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, la tant esperada tercera entrega de la saga. Amb nous personatges i d’altres de familiars. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 15 d’abril.

Els cartells que podeu veure a continuació, ens brinden una introducció al primer exèrcit de Albus Dumbledore que inclou a Newt Scamander (Eddie Redmayne) i Richard Coyle com la versió més jove de Aberforth Dumbledore. El estudi també ens ofereix el nostre primer cop d’ull als nous seguidors de Grindelwald juntament amb tres mags globals, a qui els fans coneixeran en el pròxim nou film.


















“El professor Albus Dumbledore sap que el tot poderós Gelert Grindelwald s’està movent per a prendre el control del món màgic”, diu la sinopsis oficial. Incapaç de aturar-lo sol, confia al mag-zoòleg Newt Scamander per a liderar un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner muggle en una missió perillosa, on es troben amb velles i noves besties i xoquen amb la creixent legió de seguidors de Grindelwald. Però amb tant en joc, quan de temps pot estar Dumbledore al marge?

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, comptarà de nou amb Eddie Redmayne com a Newt Scamander, Katherine Waterston com a Tina Goldstein, Dan Fogler com a Jacob Kowalski, Alison Sudol com a Queenie Goldstein, Ezra Miller com a Credence, Jude Law com a Albus Dumbledore, Jessica Williams com la professora Eulalie Hicks i Callum Turner com a Theseus.

Aquesta tercera entrega presentarà a Mads Mikkelsen (Another Round) com el nou Gellert Grindelwald, el qual substitueix a Johnny Depp.

La tercera entrega estarà dirigida de nou per David Yates a partir d’un guió escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves. Actualment s’està filmant en el Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada