Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de febrer del 2022

'Madame Web'.


Sony Pictures ha trobat a la seva Madame Web per al seu pròxim film del Marvel Cinematic Universe de Sony.

El film sobre aquest personatge del univers de Spider-Man, es va anunciar al 2019 i ara ja és oficial, ja que Dakota Johnson serà qui interpreti el personatge de Marvel. Aquest serà el primer paper superheroic per a l’estrella de Fifty Shades of Grey i The Lost Daughter. Johnson també va protagonitzar Cha Cha Real Smooth, Am I Ok?, Suspiria i How to Be Single.

Si bé no és un personatge convencional de Spider-Man, Madame Web va aparèixer per primer cop en les pàgines de The Amazing Spider-Man #210 l’any 1980 del escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. El personatge és una psíquica cega que s’ha convertit en un important personatge en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix a tots els personatges de “Spider” en tot el multivers. Al veure com a Spider-Man: No Way Home va introduir el concepte del multivers, podrem veure que continua en el film de Madame Web.

Segons Variety, també s’ha confirmat que S.J. Clarkson dirigirà el film. Clarkson no és aliè al MCU ja que Clarkson va treballar tant en la sèrie Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada