Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de febrer del 2022

'The Outrun'.

Segons Variety, la nominada al Oscar Saoirse Ronan ha signat per al paper principal de la pròxima adaptació cinematogràfica de The Outrun, basat en les memòries més venudes de Amy Liptrot del mateix nom. Ronan interpretarà a un personatge inspirat en Liptrot, a qui se li ha canviat el nom a Rona en el film.

The Outrun estarà dirigit per l’aclamada cineasta Nora Fingscheidt, qui va dirigir el drama de Netflix de 2021 The Unforgivable. El guió està coescrit per Fingscheidt i Liptrot.

“El film es centra en Rona, una dona que acaba de sortir de rehabilitació i que es dirigeix a la seva llar en les salvatges illes Orcadas de Escòcia després d’una absència de més d’una dècada”, diu la sinopsis. “Allà es retroba amb el paisatge dramàtic on va créixer. A mesura que Rona sobreviu a les Orkneys, comença a reconstruir la seva infància, la qual els seus records es fusionen amb els esdeveniments desafiants més recents que l’han posat en el camí de la recuperació”.

El film estarà produït per Ronan, Jack Lowden i Dominic Norris a través de la seva companyia Arcade Pictures; Ignacio Salazar-Simpson i Ricardo Marco de Mogambo; i Jonas Weydemann i Jakob D. Weydemann de Weydemann Bros. El film està essent produït per Protagonist Pictures, amb la producció de Brock Media.

Ronan és millor coneguda per les seves aclamades actuacions en films dramàtics com ara Atonement de 2007, Brooklyn de 2015, Lady Bird de 2017 i Little Women de 2019, que li han valgut nominacions al Oscar. Pròximament la podrem veure en el film de misteri i assassinat de Searchlight Pictures See How They Run amb Sam Rockwell i Adrien Brody, i en el thriller de ciència-ficció Foe al costat de Paul Mescal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada