Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 de febrer del 2022

'National Treasure Series'.


Disney+ ha anunciat oficialment que la guanyadora d’un Oscar, Catherine Zeta-Jones, ha signat per a un paper principal al costat de la nouvinguda Lisette Alexis en la pròxima sèrie de National Treasure. Zeta-Jones interpretarà el paper de Billie, una multimilionària barroera, experta en antiguitats del mercat negre i caçadora de tresors, que viu segons el seu propi codi.

“Va passar de ser una orfe sense diners a una dona de negocis i aventurera enginyosa i amb estil”, es pot llegir en la sinopsis completa del personatge. “Billie està acostumada a aconseguir el que vol, i vol el tresor Panamericà. Però no sols pels diners. Aquest tresor té molt en joc per ella”.

Això marca l’últim projecte televisiu de l’aclamada actriu després d’aparèixer en la segona temporada de Prodigal Son de Fox l’any passat. També protagonitzarà la pròxima sèrie de Wednesday dirigida per Tim Burton per a Netflix com la icònica Morticia Addams.

Al costat de Zeta-Jones i Alexis està Zuri Reed (Flatbush Misdemeanors) com a Tasha, Lyndon Smith (Parenthood) com l’agent del FBI Ross, Jake Austin Walker (DC’s Stargirl) com a Liam, Antonio Cipriano (Jagged Little Pill) com a Oren i Jordan Rodrigues (Light as a Feather) com a Ethan.

“La sèrie està preparada per a explorar temes actuals de identitat, comunitat, autoria històrica i patriotisme, explicats des del punt de vista de Jess Morales, una DREAMer de vint anys que, amb el seu divers grup d’amics, empren l’aventura de la seva vida per a descobrir la seva misteriosa història familiar i recuperar el tresor panamericà perdut”, diu la sinopsis.

El primer episodi de la sèrie National Treasure estarà dirigit per Mira Nair (Queen of Katwe) a partir d’un guió escrit per els guionistes dels films originals Marianne i Cormac Wibberley. Prové del productor dels films originals, Jerry Bruckheimer i els Webberley, que en seran productors executius.

La sèrie és una producció de Jerry Bruckheimer Television amb ABC Siganture com a estudi. També compte amb la producció executiva del director del primer film, Jon Turteltaub, Jonathan Littman, KristieAnne Reed i Rick Muirragui, qui també s’estableix com a escriptor.

Abans de que arribes el desenvolupament de la pròxima sèrie, Disney i Jerry Bruckheimer han estat desenvolupant la tercera entrega de National Treasure des de 2008. Cage va comunicar prèviament el seu interès en tronar, creient que la nova història els hauria de dur a cercar un tresor internacionalment. L’actualització més recent sobre el projecte va ser l’any passat quan Bruckheimer va confirmar que el tercer film encara està en desenvolupament i que el guió encara s’està escrivint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada