Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de febrer del 2022

'Oppenheimer'.

Universal Pictures i Syncopy han publicat la primera foto de Oppenheimer el pròxim drama biogràfic de Christopher Nolan, el que confirma que la producció ja ha començat.

La foto, que podeu veure a continuació, ens ofereix el nostre primer cop d’ull a Cillian Murphy en la seva interpretació principal com a J. Robert Oppenheimer, el científic que va liderar la invenció de la bomba atòmica.

A més, des de Variety ens informen de que l’estrella de Tenet, Kenneth Branagh, es tornarà a reunir amb Nolan quan s’uneixi oficialment al repartiment del film farcit d’estrelles. Pel seu últim film com a director, Belfast, Branagh ha obtingut tres nominacions al Oscar, incloent Millor Director, Millor Guió i Millor Film. 


Oppenheimer està protagonitzat per Cillian Murphy (Peaky Blinders), Emily Blunt (Edge of Tomorrow), Robert Downey Jr. (Avengers: Endgame, Iron Man saga), Matt Damon (Good Will Hunting), Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Florence Pugh (Midsommar), Josh Hartnett (Pearl Harbor), Benny Safdie (Good Time), Dane DeHaan (Chronicle), Jack Quaid (The Boys), Dylan Arnold (You Season 3), entre d’altres.

“El thriller èpic filmat en format IMAX empeny al públic a la trepidant paradoxa del enigmàtic home que ha d’arriscar-se a destruir el món per a salvar-lo”, es pot llegir en el resum del mitjà.

El film està programat per a fer el seu debut el 21 de Juliol de 2023, el film està escrit i dirigit per Nolan, basat en el llibre guanyador del Premi Pulitzer “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, de Kai Bird i el difunt Martin J. Sherwin.

Oppenheimer estarà distribuïda als cinemes de tot el món per Universal Pictures. Nolan i Emma Thomas produeixen a través de la seva productora Syncopy al costat de Charles Roven de Atlas Entertainment. El film s’està filmant en una combinació de film de gran format IMAX de 65mm i 65mm format llarg, en diverses localitzacions en els Estats Units, inclosos Nou Mèxic, Califòrnia i Nova Jersey.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada