Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de febrer del 2022

'Jurassic World: Dominion'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de Jurassic World: Dominion, que ens mostra les dues generacions unint-se per a un espectacle estiuenc.

L’avanç de tres minuts mostra totes les estrelles clau, inclosos Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill. El molt esperat film s’estrenarà als cinemes el pròxim 10 de Juny.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


“Aquest estiu, experimenteu la conclusió èpica de l’era Jurassica quan dues generacions s’uneixen per primer cop. Chris Pratt i Bryce Dallas Howard s’uneixen al ala guanyadora del Oscar Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill a Jurassic World: Dominion, una nova aventura audaç, oportuna i impressionant que s’estén per tot el món”, diu la sinopsis oficial. “Del arquitecte i director de Jurassic World, Colin Trevorrow, Dominion té lloc quatre anys després de la destrucció de l’illa Nublar. Els dinosaures ara viuen i cacen al costat dels humans en tot el món. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, d’una vegada, si els éssers humans seguiran essent els màxims depredadors en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història”.

Aquesta tercera entrega estarà protagonitzada pels membres del càsting principal de la primera i segona entrega, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniela Pineda, Justice Smith i BD Wong. La tercera entrega també presentarà a nous personatges interpretats per Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Dichen Lachman, Scott Haze i Isabella Sermon.

Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole), qui ha escrit el guió de Jurassic World: Dominion amb Trevorrow. Han Treballat a partir de la història de Derek Connolly i Trevorrow, els quals van escriure junts Jurassic World i Jurassic World: Fallen Kingdom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada