Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de febrer del 2022

'Batgirl'.


Un nou lot de fotografies darrera de les càmeres des del set de Batgirl de HBO Max, han aparegut en línia a través del compte de Twitter: Batgirl Film News, mentre continua la producció a Glasgow, Escòcia. Les fotos des del set, que podeu veure a continuació, revelen el nostre primer cop d’ull al retorn de J.K. Simmons com el comissari Gordon, el qual va ser vist per últim cop a Justice League de Zack Snyder.

Simmons està acompanyat per dos actrius anònimes, que aparentment interpreten a una jove Barbara Gordon i l’esposa de Gordon, Barbara Eileen Gordon. Degut a aquestes fotos, s’ha especulat que el film tindrà flashbacks de la família Gordon.

Batgirl es centrarà en Barbara Gordon (Leslie Grace), la filla del comissari de policia de Gotham City, James Gordon. El personatge va ser vist per primer cop en la sèrie de Batman de 1967 amb la difunta Yvonne Craig interpretant a Barbara. La primera aparició de Batgirl en el còmic va ser a Detective Comics #357 del escriptor Gardner Fox i l’artista Carmine Infantino.



El film live-action veurà el retorn de J.K Simmons (Justice League, Spider-Man Saga’s) i Michael Keaton com a Bruce Wayne/Batman (The Flash, Dopesick). També apareixeran Jacob Scipio, Ethan Kai, Corey Johnson, Rebecca Front i Brendan Fraser en el seu segon paper en el DCU com el malvat Firefly.

Batgirl estarà dirigit per els directors de Bad Boys for Life, Adil El Arbi i Bilall Fallah, a partir d’un guió escrit per Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey, The Flash) amb Kristin Burr (Cruella) com a productora. El film s’estrenarà exclusivament a HBO Max.

L’última aparició de Batgirl/Barbara Gordon en un film live-action va ser a Batman & Robin de Joel Schumacher, estrenada l’any 1997 i interpretada per Alicia Silverstone al costat del Batman de George Clooney i el Robin de Chris O’Donnell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada