Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de febrer del 2022

'Morning'.

Segons Deadline, Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Doctor Strange 2, The Imitation Game) i Laura Dern (Marriage Story, Jurassic Park, Blue Velvet) han signat per a protagonitzar el pròxim film dramàtic de ciència-ficció titulat Morning, que es desenvoluparà en un futur proper sobre un món on no hi ha fi per a viure i treballar degut a una pastilla que suprimeix la necessitat de dormir d’una persona. Als actors guardonats també s’unirà l’estrella de A Quiet Place, Noah Jupe.

Morning és una història alegre, reflexiva i desafiant sobre una realitat no molt llunyana a la nostra, en la que la preocupació per la productivitat ha destruït la nostra capacitat de connectar-nos, afligir-nos i estimar”, va dir el productor Adam Ackland en un comunicat. “Estem neguitosos per a veure aquest repartiment increïblement talentós i al equip creatiu encapçalat per Justin, Laura i Noah donar vida al guió brillantment originalment de Sam”.


Morning
estarà dirigit per Justin Kurzel (Nitram) a partir d’un guió escrit per Sam Steiner. Cumberbatch, qui recentment ha protagonitzat l’èxit de taquilla Spider-Man: No Way Home i l’aclamat drama de Jane Campion The Power of the Dog, també en serà productor executiu al costat de Dern i Jayme Lemons per a Jaywalker Pictures.

“El film està ambientat en un futur proper on la societat té una pastilla que elimina la necessitat de dormir. Amb l’ajuda addicional d’un sol artificial, la llum del dia, la vida i el treball del matí no té fi. Tot i això, a mesura que una generació jove creix privada del món del son, considera revelar-se per a reclamar els seus somnis”, diu la sinopsis. “L’ambiciosa i impulsiva Cathy (Dern) va ser una de les primeres defensores d’un món insomne, però quan ella i el seu fill Danny (Jupe) refan les seves vides després de la mort del seu espòs Frank (Cumberbatch), troba l’univers que va ajudar a construir està començant a erosionar-se al seu voltant, mentre que els records pels que tant va lluitar per reprimir estan sagnant en la seva vida desperta. A mesura que Danny es veu arrastrat a un inframón subversiu de somiadors, Cathy ha d’enfrontar-se als seus malsons i lluitar dur per a no perdre el seu fill”.

Morning estarà produït per Adam Ackland i Leah Clarke de SunnyMarch, amb Marnie Podo com a productora executiva. HanWay s’encarregarà de les ventes internacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada